Famoza music chart #110 – Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

712525

Prvi put od aprila 2016. godine na prvom mestu Famoza top liste nije Martina Stoessel! Umesto nje na vrhu se po prvi put nalaze momci za koje niko nije ni znao u vreme kad je počela njena vladavina – Marcus i Martinus! Njihov fandom MMeri su vrlo prisutni na Famozi ovih dana, naročito nakon saznanja da smo uspeli da se izborimo za koncert njihovih idola!

Sama lista se drastično izmenila i zbog promene sistema glasanja, s obzirom da sad može da se glasa jedan jedini put u toku nedelje! Taj sistem ćemo ostaviti još ove nedelje – ako se ispostavi da vam se on dopada, tj. da šaljete mnogo glasova, zadržaćemo ga i ubuduće!

Glasanje traje do ponedeljka, 4. decembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete samo jednom ali za koliko god pesama želite!! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

712525

29 thoughts on “Famoza music chart #110 – Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

 1. Haj'mo TINISTI pa ovo je nemogucee! Cestitam MMeri! Ali ipak kako smo mi ovo mogli dozvoliti, ne vjerujeeeeeem!!!!!!(ovo stvarno nije hejt ni za koga vec samo kazem da su se TINISTI uspavaliiii!) (i ovo je vjerovatno samo nakratko, zbog koncerta, poslije ce se QUEEN TINI opet vratiti na prvo mjesto!!!!!!)😨😨😨💪

  1. Ok napisala si da nije hejt ali pak treba da se pruzi prilika nekom drugom fandomu da im idol pobjedjuje msm znm da nisi nista pogresno mislila ali eto.

  2. Iskreno, nismo se mi uspavali, samo je Famoza promjenila način glasanja. Mi smo bili prvi zato što smo uporan fandom, a ne brojčano veći fandom…..

  3. Slazem se sa Soy_KAROLISTA i MMer moraju i drugi fandomi pobediti i Tinisti se nisu uspavali samo su MMeri ove nedelje bili uporniji i uspeli i svaka im čast

  1. Vama baš ne leži novi sistem. Sve zavisi kako će se glasati ove nedelje. Ako ispadne da svi glasaju prvog dana i da se više niko ne vraća na listu, onda je bolje da vratimo stari sistem.

 2. Konacno😍Meni se iskreno ovaj sistem glasanja dopada vise nego onaj pre.Volela bih da ga zadrzite.❤

  1. Daaaa Famozo postavite nesto od Karol msm uvijek postavite od Soy Lune i stalno vam trazim ali vi nikako da stavite neku pjesmu i znate da stavite neke pjesme koje nisu toliko popularne i koje dobiju po dvadesetak glasova.

    1. Slažem se da stavite i pjesme glumaca iz Soy Lune, iako iskreno ja ne volim tu seriju znam da im je to jako važno,kao što je Tinistima važno da je Tini na listi, a i Beliberima da je Justin na listi…

 3. Da budem iskrena, mislila sam da će nas pre pobediti Arianatori, Selenatori, Belieberi…, ali ništa nije nemoguće. Čestitam MMerima i Tinistima da kažem da sam mnogo ponosna na naš fandom, ali niko nije nepobediv.

 4. Čestitam! Iako sam Tinista, iskreno, drago mi je da malo drugi fandomi budu na vrhu jer nije bas lepo da uvek jedan fandom bude 1.

   1. Nisam bas nesto ovih dana bila najaktivnija sto se tice Karol.Mozes li mi reci sta se desilo?

 5. Čestitam MMeri! Drago mi je da se lista ipak promijenila. Ovako ne moram svaki dan glasati jer ponekad i zaboravim pa mi je ovaj sistem glasanja super. Glasam za Shawna, Echame La Culpa, Tay, Eda i Havanu.❤

 6. Veoma mi je drago što se malo izmjenilo prvo mjesto, jer svako treba dobiti priliku da bude na prvom mjestu, a i definitivno se pokazalo da smo konačno prešli preko onih svađa (jer sam mislila da će sigurno biti neke svađe, ali stvarno sam sretna što nije bilo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.