Famoza u razgovoru s organizatorom: Dolazi li nam Justin Bieber na sledećoj turneji?

2013 Billboard Music Awards - Show

Iako datum izlaska još uvek nije objavljen, nije nikakva tajna da će se novi album Justina Biebera pojaviti tokom ove godine. Sve to znači da će najpopularniji pevač sveta krenuti i na novu svetsku turneju, zbog čega smo se i raspitali postoje li šanse da ga vidimo i kod nas.

Pravi sagovornik za tu temu bio je naš prijatelj iz Beograda koji ne samo da se već dugi niz godina uspešno bavi organizacijom koncerata u čitavom regionu (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska…) već je i jedini koji je uopšte pokušao da dovede Justina! Kako nam je on rekao, problem je bio u tome što su zahtevi Biebsovog menadžera te 2012. godine jednostavno bili previsoki: “Nudili smo mu 800.000 dolara što nije prihvaćeno. Umesto toga, on je dodao nove datume u Norveškoj gde su bolje plaćeni”. Kako organizator ističe, otežavajuća okolnost jeste da Biebs ima ograničen broj datuma za nastup a dobiće verovatno ogroman broj ponuda.

Justin-Bieber-and-Ariana-Grande

Kad je reč o predstojećoj turneji, za očekivati je da Justin poseti Evropu tokom naredne godine a naš organizator kaže kako neće biti propuštena prilika da mu se uputi nova ponuda. Po njegovim predviđanjima, Jus bi zbog duge muzičke pauze ovog puta mogao da traži nešto manje novca, pa organizovanje jednog koncerta u regionu, u Beogradu ili Zagrebu deluje ostvarivo. On nam navodi i kako je veliki problem to što za razliku od recimo Rumunije, Bugarske i brojnih drugih zemalja, naši organizatori ne mogu da računaju na pomoć države ili sponzora, čak i onih koji navodno podržavaju našu muzičku scenu. “Dešavalo se čak da bogati pojedinci dovedu neku zvezdu jer je njihova deca vole. Kod nas se to ne radi – našim bogatašima je lakše da decu odvedu na koncert u inostranstvo nego da prirede zadovoljstvo fanovima u sopstvenoj zemlji”, kaže nam organizator.

Pročitajte još  Sve mu je bolje: Mediji imaju samo lepe reči o Justinu Bieberu i njegovom stanju!

Dakle nema sumnje – Biebs planira turneju po Evropi i sigurno je da će dobiti ponudu da poseti naš region. Da li će od svega toga nešto biti, teško je reći. Famoza.net trudiće se da organizatoru prenosi vaše poruke a u dogovoru s njim, uskoro će početi naša nova koncertna anketa čije rezultate ćemo mu proslediti kako bi dobio pravu sliku o interesovanju Beliebera ali i drugih fandoma za nastupe svojih omiljenih zvezda.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Olakšao život Sel: Jus platio paparacu da odustane od tužbe za prebijanje!

3 thoughts on “Famoza u razgovoru s organizatorom: Dolazi li nam Justin Bieber na sledećoj turneji?

    1. To ne zavisi samo od njih,ni od organizatora,zavisi od njihovog menadzera,i da li uopste posecuju Evropu.Budite zahvalni sto se trude da ih dovedu,jer nisu u obavezi,a ipakk nam pomazu,jer zele da ostvarimoo svoje snove brt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.