Liam Payne: Naš album je završen!

BBC Radio 1 Big Weekend - Glasgow

Iako su im to zlobnici predviđali, One Direction definitivno se neće raspasti u skorije vreme! Četvorica sjajnih momaka i bez Zayna su radili na novom albumu a Liam Payne sad je saopštio kako je on spreman!

Tokom noćašnjeg koncerta na američkoj turneji, Liam se između pesama obratio Directionerima rečima: “Album je završen juče i još uvek nije procurio u javnost” a Niall Horan je onda šaljivo dodao: “Nemoj to dvaput reći”. Naravno, to što je album završen ne znači da će se ovih dana već pojaviti u prodaji. Određeno vreme potrebno je da se pripremi njegova promocija a za očekivati je da momci rade na tome nakon što ovogodišnja turneja bude završena.

Svemu ovome verovatno se najviše raduje naš fandom – poznato je da najava novog albuma uvek podrazumeva i novu turneju a ukoliko se kockice slože, ona bi po prvi put mogla da dovede One Direction u naše krajeve!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  AMA 2015: Herojski trijumf One Directiona, fenomenalni nastupi Demi, Sel, Ari, Biebsa...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.