EXO objavio spot za singl „Love Shot“!

EXO je jedan od K-pop bendova koji je takođe poznat izvan Koreje i iako se o njemu ne priča kao o BTS-u, momci jako vredno rade na svojoj karijeri i postaju sve važniji na svetskoj sceni, što pokazuje i broj pregleda na njihovim spotovima, među kojima je najnoviji „Love Shot“!

„Love Shot“ je singl koji je usledio nakon singla „Tempo“, i ovoga puta momci su pripremili kvalitetan spot sa dramatičnom koreografijom na benzinskoj pumpi i raznim interesantnim lokacijama, a u pesmi pevaju kako su pokušali da se odupru ljubavi ali da je to osećanje kom se ne može pobeći – kako vam se dopada pesma?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Melon Music Awards: Veliki trijumf za BTS, EXO i IU!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.