Eto im teme za razgovor: Znate li šta je zajedničko za Martinu Stoessel i Harryja Stylesa?

11931241_432210920310053_128443967_n

Osim što su oboje sjajni muzičari, Harry Styles i Martina Stoessel imaju zajedničku ljubav prema istoj stvari pa nema sumnje da bi to bila odlična tema za neki njihov budući razgovor.

martina-stoessel-come-harry-styles-ecco-l

Verovali ili ne ali ono što povezuje njih dvoje jeste ogromna ljubav prema plišanim medvedima! Martina čitavog života uz sebe ima jednog velikog plišanog medu ali s obzirom na njegove dimenzije, on je uvek čeka kući u Argentini. Sa druge strane, Harry oduvek ima reputaciju nežnog momka a možda je takav upravo zbog toga što i danas jako voli medvediće koje mu i njegove Directionerke tako često poklanjaju! Jedan od njih koji je džinovskih dimenzija nedavno je i prodat u humanitarne svrhe ali Harry ih još uvek ima dovoljno!

ee1d13f8d691a8edf296a3075426f548

the-moment-when-youre-jealous-of-a-teddy-bear-because-it-gets-to-cuddle-with-harry-stylesand-not-you

Martina planira za narednu godinu i proboj na američko tržište gde je “Violetta” konačno počela da se prikazuje pa je sasvim moguće da Harry i ona konačno upoznaju!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko to može da izdrži? Martinu primoravaju na dva koncerta dnevno, otkazali susret sa Tinistima bez njenog znanja!

5 thoughts on “Eto im teme za razgovor: Znate li šta je zajedničko za Martinu Stoessel i Harryja Stylesa?

  1. Pa skoro svi imamo velike plisane mede,ali nisam sigurna sta ste ovom objavom hteli reci….Da li to da bi oni mogli biti zajedno ili sta? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.