Suga (BTS) nakon operacije: Ne mogu normalno da podignem ruku!

BTS je već neko vreme prilično tih, a Suga to koristi kako bi se oporavljao od operacije ramena koju je imao pre oko dva meseca. On je sad objavio i kako se oseća, rekavši da još uvek nije sav svoj. Ipak, mladi muzičar optimista je da će sve na kraju biti kako treba.

On je tako ovih dana imao Instagram Live sesiju gde je rekao, “Vidim vaše poruke tu i tamo… Ne morate brinuti. Uznemirujuće je to što ne mogu da koristim svoju levu ruku. Ne mogu ništa ni da držim u ruci. Ne mogu da je podignem u položaj od 90 stepeni još uvek.”

“Sve vreme osećam kao da to nije moja ruka, kao da je u pitanju ruka nekog deteta. S obzirom da ne mogu da je pomeram kako treba, boli me pomalo. Čuo sam da treba oko pola godine da se oporavim”, zaključuje on. Interesantno, Suga kaže da postoje dobre šanse da se on pojavi na novogodišnjem koncertu koji organizuje njihova agencija Big Hit, mada naravno neće nastupati, piše Metro.

Suga se nakon operacije obratio javnosti rekavši kako očekuje da se brzo oporavi, ali sad je svestan toga da će on biti potpuno zdrav tek negde sredinom proleća. Sa druge strane, Big Hit podsetio je javnost da muzičar ovaj problem vuče skoro čitavu deceniju i da je sad bio momenat da se to reši.

Pročitajte još  Famoza music chart #197 - Glasajte za sve omiljene pesme!

“Mnogi verovatno znaju da on ima problema sa ramenom. Oni su počeli još nakon incidenta 2012. godine i to pre debija BTS, a 2013. je problem dijagnostikovan kao iščašeno rame. Bolovi su mu se nastavili sve dok 2019. nije postalo još gore. Od tad on je bio pod raznim tretmanima kako bi se sprečilo da povrede utiču na njegove aktivnosti”, pisalo je u saopštenju. I zaista, ako ne ništa, ovaj period idealan je da se on lepo oporavi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Melon Music Awards: Veliki trijumf za BTS, EXO i IU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.