Zanimljiva imena: Ed Sheeran objavio s kim ide na stadionsku turneju!

Eda Sheerana čeka britanska i evropska stadionska turneja na kojoj će se nama približiti najbliže do Bukurešta 3. jula, a s obzirom da znamo kakav je spektakl Edov koncert, nismo ni sumnjali da će pevač ukazati veliku čast nekim izvođačima koji će otvoriti čitav šou i takva šansa se ukazala za čak tri predizvođača!

Najpre će se u britanskom delu turneje Edu pridružiti britanski rok bend The Darkness koji je na sceni već 19 godina, a na ostalim stadionskim šouima Edu će društvo praviti Zara Larsson i James Bay! Za mladu pevačicu kao što je Zara ovo će biti dobra prilika da za nju čuje veliki deo Evrope, a njen novi hit singl “Ruin My Life” polako se penje na top listama – već smo pisali da Zara radi i na svom drugom albumu, s tim što je proces očigledno vrlo spor, jer, kako pevačica kaže, ona je perfekcionista i želi da sačeka da dođu “prave” pesme!

Turneja će početi 24. maja u Lionu u Francuskoj, a nakon što Ed poseti Evropu doći će na Island 11. avgusta i tamo završiti turneju – ne uspevaju sve zvezde da se usude da organizuju stadionsku turneju, ali Ed je kao i njegova drugarica Taylor Swift dokazano imao megauspešne koncerte i njegova poslednja turneja zaradila je impresivnih 340 funti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Divno iznenađenje: Ed Sheeran se pojavio na koncertu Shawna Mendesa, zajedno izveli „Mercy“! (video)

One thought on “Zanimljiva imena: Ed Sheeran objavio s kim ide na stadionsku turneju!

  1. Ed dolazi i u Budimpeštu u sklopu velikog Sziget festivala 7. avgusta ove godine…medjutim,karte su tog dana za 20€ skuplje nego svakog prethodnog, te koštaju 90€ čak i za najgore mesto gde se jedva vide i veliki video bimovi…😒

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.