Umoran od slavlja: Nick Jonas se našalio na račun bezbrojnih proslava venčanja sa Priyankom Choprom!

Nick Jonas i Priyanka Chopra su predivan primer slavnog para koji je spojio dve nespojive kulture, pa je njihovo prelepo venčanje imalo i indijski i američki stil, ne zapostavivši nijednu kulturu! Takva organizacija već je bila dupli posao i dupla obaveza, a kad ste slavni kao Nick i Priyanka, slavlju prosto nikad kraja!

Naime, Nick i Priyanka su nakon takve ceremonije venčanja posle par nedelja otišli ponovo u Delhi i Mumbaj gde su imali dodatne ceremonije, a sudeći po Nickovim rečima, prijemi koje su njih dvoje imali nakon venčanja su toliko brojni da su oboje umorni od toga! “Ulazimo na 100047. prijem po redu kao…” napisao je on u opisu fotke na Instagramu na kom vidimo par kako dolazi na Learning Lab Ventures gala veče!

Learning Lab Ventures je neprofitna organizacija koja pomaže socijalno i finansijski ugroženim mladima u Americi, a Prinyanka i Nick jako su bliski sa njenim organizatorima, što je i Nick pomenuo rekavši da je ponosan na sve što su njihovi prijatelji postigli. Prelepo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ Nick Jonas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Pokemon ludnica: Demi jurila monstrume helikopterom!

One thought on “Umoran od slavlja: Nick Jonas se našalio na račun bezbrojnih proslava venčanja sa Priyankom Choprom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.