E ovo je stvarno kul od nje: Devojka odbila poziv momka na maturu ali ne i Kylie Jenner! (video)

Život rijaliti zvezde kakva je Kylie Jenner podrazumeva i da za nju ne postoji normalno školovanje niti stvari kao što su matura – barem je tako mislila Kylie Jenner dok je jedan momak nije pozvao da mu ona bude par na žurci u njegovoj srednjoj školi!

Momak po imenu Albert Ochoa nije imao sreće sa “običnom” devojkom iz svoje škole ali Kylie se nije dvoumila kad ju je on pozvao preko društvenih mreža! Iako se Kylie nije time hvalila, snimci sa same žurke pokazuju da je ona itkeako bila prisutna tamo! Interesantno, na Twitteru se oglasila i sestra devojke koja je odbila Alberta pa je na Twitteru napisala, “Kylie Jenner je stvarno došla sa momkom kog je odbila moja sestra. Da kažem još, ona ga je odbila jer je on brat njene drugarice, ali svejedno!”

Kylie je inače napustila redovnu školu nakon prvog razreda srednje već je učila privatno i završila srednju školu 2015. godine, naravno bez maturske večeri. Interesantno, ona je još tad izjavila da joj to nedostaje. “Planiram da me neko odvede na matursko veče”, pričala je ona. “Želim da odem s nekim.” Želja se dve godine kasnije i ispunila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pričao svašta o Kylie: Kourtney Kardashian obrisala Instagram profil svom sinu!

2 thoughts on “E ovo je stvarno kul od nje: Devojka odbila poziv momka na maturu ali ne i Kylie Jenner! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.