Duet na pomolu: Chris Brown poziva Zayna Malika na saradnju!

zayb

Svi su nestrpljivi da čuju Zaynov novi materijal – a Chris mu sad šalje i sjajnu ponudu!

Chris Brown i Zayn Malik odskora imaju istu izdavačku kuću (obojica su potpisnici etikete RCA), a, kako tvrdi Brown, bivši član One Directiona dobrodošao je da mu se pridruži u studiju “u bilo koje vreme”.

Britanski Daily Mirror izveštava da je Chris nazvao Malika “my homeboy” (eng. moj komšija, ortak) – tokom intervjua koji je će se emitovati danas na radiju Capital FM – a tamnoputi pevač izjavio je i da je veoma zainteresovan za saradnju sa Zaynom.

“Naravno, naravno (da bih sarađivao s njim),” kaže Chris, “Ja ne zazirem ni od koga, a mislim da je on zaista sjajan izvođač.”

“Sad je krenuo u solističke vode. Znam da ima ogroman krug obožavalaca, a svi su oni nestrpljivi da čuju njegov novi materijal, tako da bi bilo baš kul da napravimo dogovor i sarađujemo,” nastavio je. “Ja sam u studiju lak za rukovanje – nema s kim nisam pevao – pa nek se javi kad god hoće.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prinova: Liam Payne i Cheryl učvrstili svoju vezu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.