Chris Brown moli na kolenima: Izvucite me odavde!

BERMUDA DUNES, CA - APRIL 10:  Singer Chris Brown attends the NYLON Midnight Garden Party at a private residence  on April 10, 2015 in Bermuda Dunes, California.  (Photo by Chelsea Lauren/Getty Images for NYLON)

Chris Brown momak je koji upada u neverovatne nevolje a ovog puta našao se u problemu jer ne može da ode kući nakon koncerta na Filipinima!

Chris je u utorak nastupao u glavnom gradu ove države ali iz nje ne može da ode jer organizator koncerta tvrdi da je muzičar dobio milion dolara za nastup koji nikad nije održao! Chris je tako zarobljen u svom hotelu a odatle je poslao i video poruku gde ga vidimo kako kleči na kolenima i moli američkog predsednika Baracka Obamu da ga izvuče! Ipak, kad je shvatio koliko je time ponizio sebe, on je snimak izbrisao. Pevač je još uvek na Filipinima i niko ne zna kako će se ova drama završiti!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS i dalje najpopularniji na društvenim mrežama, Ari druga, Selena se ponovo penje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.