Preti mu duga robija: Chris Brown pretio oružjem, tvrdi da nije kriv!

14128657_1603266386634369_591004478_n

Chris Brown već je više puta osuđivan zbog nasilničkog ponašanja (sećamo se prebijanja Rihanne) zbog čega je neko vreme proveo u zatvoru ali čini se da on ponovo ne može da kontroliše bes zbog čega je još jednom uhapšen. Ipak, on tvrdi da ništa loše nije uradio.

Chrisovu kuću u utorak uveče opkolila je policija a bajib pti he manekenka Baylee Curran pozvala policiju rekavši da joj je Chris uperio pištolj u lice nakon burne rasprave! Chris je iz zatvora pušten nakon nekoliko sati uz kauciju od čak 250.000 dolara a ono što ga očekuje jeste suđenje koje bi moglo da ga pošalje na dugu robiju jer već ima policijski dosije.

Chris se u međuvremenu oglasio na Instagramu i poručio da će svet saznati pravu istinu. “Čitav svet će videti, verujte mi”. Suđenje Chrisu počinje 20. septembra i moglo bi da odredi njegov dalji tok karijere ukoliko bude proglašen krivim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Chris Brown

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Prebiću te za Rihannu": Chris Brown i Soulja Boy zakazali boks meč, biće prenosa!

2 thoughts on “Preti mu duga robija: Chris Brown pretio oružjem, tvrdi da nije kriv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.