Drugarsko zezanje: Niall Horan prekinuo intervju s grupom 5 Seconds of Summer!

1132467-46127I37703

Irac iz One Directiona rešio je da se uključi u razgovor koji su Michael Clifford i Luke Hemmings iz 5SOS vodili s novinarem portala Sugarscape!

Niall Horan upao je usred intervjua koji su momci iz 5 Secconds of Summer davali u bekstejdžu nakon nastupa na dodeli American Music Awards, te im se obratio rečima: “Samo sam želeo da vam se javim.”

Luke Hemmings je tom prilikom primetio, “Deluješ pomalo pijano”, našta je Horan u šali uzvratio, “Zar pijete bez mene, momci? Zar niste mogli da sačekate?”.

les-5-sos-et-les-one-direction-sont-de-vrais

Kao što znate, 5SOS bili su predgrupa 1D na njihovoj turneji Take Me Home 2013. godine, ali sad je svima bila jasno da su veze između momaka iz dva slavna benda i dalje veoma jake.

Niall je rekao: “Pre neki dan je bio Mikeyev rođendan. Visili smo svi zajedno. Obožavamo jedni druge.” Michael – koji je nedavno napunio 20 godina – na to dodaje uz smeh: “Dirali smo jedni druge po guzi,” a tačku na razgovor stavio je Luke, izjavivši. “Imali smo neke vrlo intimne momente.”

Nakon svega, Nialler je ostavio momke da dovrše intervju i otišao da se pripremi za izvođenje pesme “Perfect” sa Harryjem, Liamom i Louisom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Louis Tomlinson teško podnosi gašenje 1D fan naloga: Nemojte to da radite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.