Luke Hemmings: U jednom trenutku smo mislili da će se 5SOS raspasti!

Nažalost, čini nam se da ljudi sve teže funkcionišu zajedno pa se i bendovi stalno raspadaju iz raznih razloga. Tako nešto pretilo je i bendu 5 Seconds Of Summer, ali zbog pravca u kom je njihova muzika krenula!

Iako ova informacija nije dospela u medije pre, Luke Hemmings ekskluzivno otkriva da je i sam bio uveren da je bend gotov nakon drugog albuma koji je izdao, „Sounds Good Feels Good“. „Bili smo zajedno zaglavljeni u krugu koji nikad nije prestaoda se vrti, morali smo da vidimo u kom pravcu naš bend ide“ priznaje Luke. „Moždasedam godina zvuči kao dug period koliko je bend postojao, ali bili smo tinejdžeri kada smo počeli.“

„Morali smo da se pogledamo i priznamo sebi, ’Hoćemo li ovde stati ili nastavljamo? Jer ako nastavljamo, moramo otići dalje nego ikada’“ otkriva još Luke, pričajući o iskustvu koje su momci doživeli baš pred snimanje albuma „Youngblood“, kada su odlučili da idu dalje sa svojom karijerom, ali bilo je definitivno neizvesno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instragram/5 Seconds Of Summer

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Danja šalje kviz o 5 Seconds of Summer!

One thought on “Luke Hemmings: U jednom trenutku smo mislili da će se 5SOS raspasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.