Britney Spears trudna, očekuje prvo dete sa verenikom Samom Asghariem!

Pop zvezda Britney Spears objavila je da očekuje svoje prvo dete sa verenikom Samom Asghariem u objavi na Instagramu 11. aprila. Rekavši da je primetila da je počela da dobija na težini nakon nedavnog putovanja na Maui sa fitnes trenerom, Britney je uradila test za trudnoću i otkrila sjajne vesti.

“I tako sam uradila test na trudnoću … i uhhhhh pa … imam bebu”, napisala je pevačica. Britney – koja je već ima dva sina Seana Prestona i Jaydena Jamesa iz prethodnog braka sa Kevinom Federlineom – rekla je da neće toliko izlaziti kako bi izbegla da je paparaci fotografišu.

Razmišljajući o svom dosadašnjem iskustvu, pevačica je rekla: „Teško je, jer kada sam bila trudna imala sam perinatalnu depresiju. Moram da kažem da je apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome. Neki ljudi su smatrali da je opasno ako se žena tako žali sa bebom u sebi“, nastavila je pevačica, pa dodala: „Ali sada žene pričaju o tome svaki dan… hvala Isusu, ne moramo da zadržavamo taj bol kao tajnu”.

Britney je završila svoju najavu rekavši da sada planira da radi jogu svaki dan umesto da izlazi, dodajući: “Šaljem vam mnogo radosti i ljubavi!”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Britney Spears

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za sredu, 2. decembar 2015. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.