Devet godina se nisu videli: Justin Bieber ponovo u kontaktu sa svojom devojkom iz petog razreda!

2

Šta bi se desilo kad bi vaš dečko iz osnovne škole postao megazvezda? Pretpostavljamo da biste vremenom izgubili kontakt!

Ista priča dogodila se Cherissi Kittmer, koja svoju prvu ljubav nije videla devet godina – Justin Bieber i ona su se zabavljali kada su bili peti razred! Njih dvoje su imali priliku da se napokon ponovo vide, sada kada Cherissa planira da se preseli u Kaliforniju. Jus je pozvao nju i još par prijatelja da zajedno odu privatnim avionom na festival Coachella!

Njih dvoje su zajedno putovali, a njen otac je za medije potvrdio da Cherissa zna Jusa od malih nogu. „Često su se viđali u petom i šestom razredu, a Justin je mojoj ćerki bio prvi dečko. Lepo je što se Justin stvarno seća svojih korena“ izjavio je Cherissin tata. Par je nastavio da se viđa i tokom srednje škole, ali Jus je tada napustio rodni kraj i otišao u Atlantu da bi se bavio muzičkom karijerom i njih dvoje su izgubili kontakt. Videćemo šta će se desiti sada kada su opet blizu, a Cherissin tata se nada da će njegova ćerka sada ostati sa Bieberom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cherissa Kittmer

2

6 thoughts on “Devet godina se nisu videli: Justin Bieber ponovo u kontaktu sa svojom devojkom iz petog razreda!

  1. Iako sam presrecna za njega i nju sto su opet opet ujedinjeni ne zelim da Jelena ode u zaborav jer su meni i mnogima drugima zivot!!!Nadam se da ce Jus nastaviti da se druzi sa svojim starim prijateljima koji swu ga cenili pre popularnosti i za vreme nje!!!!!!!

    1. Slazem se sa tobom ali bez obzira sto su oni tvoj zivot moras biti sretna sa njegovim drustvom i djevojkom oni su jos mladi i mi se nemamo pravo buniti sa kime je on to je njegova odluka i on zna sa kim je najsretniji😇

  2. Ja se nadam da ce oni ostati samo prijatelji jer ipak je Selena ta koju on voli. 💘💓💞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.