Demi Lovato upozorava: Žrtva vršnjačkog nasilja može biti svako od nas! (video)

demi (3)

Iako poslednjih dana u medijima uglavnom predstavlja svoj novi album – pevačica usput skreće pažnju i na važne životne probleme!

Demi Lovato iskoristila je intervju koji je dala za Jutjub kanal Shazam kako bi svojim fanovima stavila do znanja da žrtva vršnjačkog maltretiranja može biti svako od nas, te priznaje da joj je veoma stalo do ove teme budući da je i sama u mladosti bila zlostavljana od strane pripadnika svoje generacije.

“Koristim priliku da dignem glas protiv vršnjačkog maltretiranja jer ja najbolje znam koliko je to uticalo na mene. Bez obzira koliko ste slavni, bez obzira jeste li stari ili mladi, ma bili vi i najdvinija osoba na svetu – zlostavljanje se može desiti svakome,” izjavila je 23-godšnja zvezda i dodala, “Ali okej, možete se izvući iz toga.”

Y9kata-1pibzdr

Na kraju, Demi priznaje da svoj predivni pevački glas želi da koristi i da bi fanovima prenela neke važne živote poruke, te zaključuje: “Ljude možete inspirisati kroz muziku ali ako želite da promenite svet – morate učiniti i više od toga”

Ceo intervju možete pogledati ovde:

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Austin, Jus, Sel & ekipa: Najbolje fotke na Instagramu prošle nedelje!

One thought on “Demi Lovato upozorava: Žrtva vršnjačkog nasilja može biti svako od nas! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.