Zloća iz filma “Princess Protection Program”: Znala sam da će Demi i Selena biti megazvezde!

delena-demi-lovato-and-selena-gomez-fans-and-demi-lovato-277418717

Nema Selenatora i Lovatica koji nije pogledao film “Princess Protection Program” a iz njega osim Demike i Selene verovatno pamte i Jamie Chung koja je glumila Chelsea a sad nam otkriva da je znala sa kakvim budućim zvezdama je tad radila.

“Imala sam 25 godina kad sam radila sa Demi i Selenom koje su tad imale po 15. Sve tri smo igrale devojke od 15 godina a ja sam bila negativac. Selenina mama je u to vreme imala 30 godina pa sam mislila kolik oje smešno što sam njoj bliža po godinama nego Seleni i Demi”, priča ona. “Snimanje je bilo interesantno jer je to bio prvi film za Demi a bila je spektakularna. To je bilo pre nego što je počela da se bavi pevanjem. Neverovatno je talentovana, bša kao i Selena. Radila sam dakle sa ogromnim megazvezdama. Nisam znala da će to biti takav hit i da će me i danas devojke pitati da li sam tako zla kao Chelsea. Mikayla

Jamie kaže da je zaista još tad mogla da uoči šta čeka Demi i Sel. “One su tako šarmantne i imaju neki kvalitet koji ne možete da opišete ali imaju to nešto. Obe su vrlo zrele i to samo govori kako su odgajane kao i da imaju zaista sjajne roditelje.”

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jubilarni 50. Hej je na kioscima!

Danas 18. septembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena Gomez CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zloća iz filma “Princess Protection Program”: Znala sam da će Demi i Selena biti megazvezde!

  1. Famoza, izvinjavam se sto pisem ovde, ali ja sam se pre oko pola sata brijala i slucajno sam brijacem zkacila mladez, koji se nalazi iznad kolena pa pozadi, ako razumete.
    Zanim me da li je to opasno??
    I da, mladez je malo krvario.

    1. Stvarno nismo stručnjaci, verujemo da će sve biti u redu ali javi se lekaru ako budeš imala problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.