Vaše zvezde za ponedeljak, 12. mart 2018. godine

Na današnji dan pre 24 godine je rođena tragično nastradala pevačica Christina Grimmie.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Danas ćete se osećati kao na ivici, razmišljajući da li da se obavežete nekome. Zvezde vam donose neka pitanja o kojima ćete morati ozbiljno razmisliti, pre nego što napravite tako veliki korak i donesete tako važnu odluku. Zapitajte se da li ste u toj vezi totalno vi ili se samo pretvarate. Nemojte nikakvu odluku donositi dok ne budete potpuno sigurni.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Danas ćete se osetiti sputanim bilo od osobe ili određene situacije. Zvede vam nimalo ne olakšavaju danas, jer ćete težinu osetiti i kod kuće. Voleli biste da možete o tome da pričate, ali iz nekog razloga to ne možete. Morate biti iskreni prema sebi, bez obzira na okolnosti i posledice. To je najbolje, ukoliko planirate da nešto uradite na duže staze.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Planetarna energija danas donosi izvesne probleme na površinu. Imate priliku da izađete iz nekih ograničenih okolnosti, ukoliko jasno znate šta želite od određene osobe. Ako ste do sada imali problema u sličnim situacijama, onda je vreme da se zapitate da li vi treba nešto da menjate – ponašanje ili osobu?

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Ukoliko pokušavate da rešite neki odnos sa određenom osobom, verovatno vam pravi smetnje neki šablon po kome razmišljate. Danas ćete pod uticajem planetarne energije taj problem videti daleko jasnije. Imate šansu da napravite pomak u tom odnosu ako obavite jedan iskren razgovor. U najmanju ruku razumećete jedno drugo.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Danas ćete osetiiti mali prekid u odnosima sa drugima – kao da ćete biti daleko od drage osobe. Problem je verovatno u stavu ili zatvorenosti. Moraćete porazgovarati kako biste to rešili. Morate jasno videti gde ste i da li je to ono što želite. Ako jeste, preduzmite korake da popravite odnos.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Danas ćete osetiti težinu planetarne energije i biće vam veoma teško da se nosite sa određenom situacijom. Osetićete se kao da ste „zakačeni“ za nekog, što vas umara. Biće potreban otvoren razgovor, koji neće biti ni malo lak, ali će definitivno doneti rezultate. Morate preduzeti neophodne korake kako biste napravili ozbiljan pomak.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Moguće da vam je potrebno da uvidite kako niste bili u stanju da prihvatite druge, jer vaša veza prolazi kroz težak period. Zvezde vam danas pružaju priliku da uvidite izvesne šablone ponašanja koji vas sprečavaju da se zbližite sa ljudima. Ukoliko uspete da se izvučete iz tog začaranog kruga ponašanja, vrlo brzo ćete uvideti velike promene.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Danas vam možda neće biti prijatno u društvu nekog vama bliskog (bilo da je u pitanju trenutni partner, ili potencijalni). Najbolje po vas bi bilo da provedet veći deo dana sami, kako biste mogli sagledati svoju situaciju. Odakle vam ta želja da se osamite? Zašto se ne osećate prijatno? Najverovatnije da ćete imati takva i slična pitanja u glavi, na koja ćete malo teže pronaći odgovor. Potrudite se.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Moguće je da će danas doći do sukoba mišljenja sa prijateljima, oko nekih problema koji ih muče. Zvezde danas donose ograničenja na površinu. Da li govorite ono što zaista osećate ili samo ono što oni žele da čuju? Imajte na umu šta je i gde je ono što vas motiviše. To će vam pojasniti dosta toga.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Današnja planetarna energija imaće dosta uticaja na vaše veze. Moguće je da ćete se zapitati zašto ste se upustili u nešto što vam donosi više poteškoća nego što vas usrećuje. To je možda samo trenutno, ali vi morate razmisliti šta je to što vas motiviše na prvu loptu. Ukoliko ste ozbiljni, onda ćete razgovorom uspeti da premostite jaz.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Postoji verovatno jako dobar razlog zašto niste bili iskreni sa nekim vama bliskim. To će danas biti naglašeno. Opet, sigurno da postoji dobar razlog zašto niste mogli otvoreno da razgovarate, ali ukoliko želite da budete srećni, moraćete biti sposobni da otvoreno razgovarate oko toga šta vas sprečava da budete iskreni jedno prema drugom.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Zvezde vam danas pružaju priliku da budete posebno jedinstveni. Moguće je da se niste dobro osećali u trenutnoj vezi, usled nekih problema (možda sa poštovanjem!). Poigravate se idejom kako vam je potrebna sloboda, a ustvari samo vam je potrebno malo više prostora.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaše zvezde za ponedeljak, 12. mart 2018. godine

  1. Srećan rodjendan nikad prežaljenoj Cristini. Idalje nmg da shvatim tu psihopatu koji joj je oduzeo život. Koliko mi je žao njenog dečka, vidi se da mu je bila sve na svetu, sad kad sam ušla na njegov instagram profil i videla opis samo me je nešto zabolelo. Tuga….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.