Dani su u pitanju: Stiže spot za Martinin “Yo me escapare”!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
287
Views:
21

13714117_158076987954311_1864605505_n

Martina Stoessel nikad ne staje! Pevačica i glumica nedavno je objavila stihovni video za špansku verziju pesme “Great Escape” a sad za nju sprema i poseban spot, nalik na ono što je Justin Bieber uradio za “Sorry”!

U pitanju će dakle biti dens video ali za razliku od Biebsa, Tini će se i sama pojaviti u njemu i igrati potpuno ravnopravno sa profesionalnim plesačima što će biti jako interesantno videti!

O tome nam je pisala i naša čitatelja Sara Rakić koja kaže, “Pa primetila sam nekoliko slika na Tininom Instagramu tj. slike sa snimanja spota za Yo me escapare odnosno Great Escape na španskom jeziku. Pre devet nedelja ona je objavila kratak video sa snimanja spota a sada i slike. Tako da će nas Tini verovatno ovih dana obradovati novim spotom :)) Takođe jedna slika je sa fan profila ali je takođe iz spota.”

13732285_1078256222211048_2089745208_n

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Martina Stoessel

Danas 7. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

Pročitajte još  Anja šalje odličan test ličnosti: Koliko sličnost imaš sa Martinom Stoessel?


8 thoughts on “Dani su u pitanju: Stiže spot za Martinin “Yo me escapare”!

  1. Mozda grijesim,ali sam mislila da je ovo spot za neku drugu pjesmu? S obzirom da je objavila i Siempre Brillareas i Botn to shine a spotovi su isti..Opet kazem,mozda grijesim 🙂
    Za Famozuuu pogroman pozdrav i zahvalnost za sve sto rade za nas! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.