Počela je pretprodaja karata za Biebsov koncert u Beču, karte od 60 evra!

justinbieber

Zvanična prodaja karata za koncert Justina Biebera u Beču počela je danas u 11h a iako su i dalje vrlo skupe za naše standarde, one su znatno povoljnije u odnosu na ono što se nudilo u petak na sajtovima za preprodaju.

Najgora mesta u areni u Beču (drugi sprat, najudaljeniji ćošak od bine) koštaju ravno 60 evra a neka solidna mesta u samom parteru (dakle stajanje) koštaju 95 evra! Ako vam je baš, baš stalo da budete u prvim redovima, to zadovoljstvo košta 230 evra. Naravno, VIP mesta su najskuplja i koštaju oko 300 evra. I pored cena, za očekivati je da se karte relativno brzo prodaju, pogotovu jer Biebs već duži niz godina nije bio na turneji. Još jednom, naravno da smo i mi i organizator ovde u Srbiji bili svesni toga da će cene karata biti iznad onoga što većina vas može da plati i plan je od starta bio da Biebs bude pozvan ovde samo pod uslovom da organizator može da napravi neke “normalnije” cene. Želimo da znate da nada još postoji i naravno da ćemo vas obaveštavati o svemu na vreme!

Sve cene karata za koncert u Beču možete pogledati ovde.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ari Grande: Biebs me je blokirao na društvenim mrežama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.