Da li smo sve vreme izgovarali Arianino prezime pogrešno?

Ariana Grande ima italijansko prezime, ali da li ga treba izgovarati po amerikanskom akcentu kao što smo mislili do sada, ili to uopšte nije taj akcenat?

Izgleda da smo bili u zabludi, i da se prezime zapravo izgovara skroz drugačije! Kako Amerikanci od početka Arine karijere njeno prezime izgovaraju „Grandej“, to smo prihvatili kao ispravno, ali Ari je pokrenula novu diskusiju kada ju je novinar pitao da li će posle venčanja sa Peteom uzeti prezime Davidson! „Da, biću Ariana Grande Davidson, ali se nadam da će mi umetničko ime jednog dana biti samo Ariana“ otkriva ona, pomenuvši u jednom momentu svoje prezime kao „Grandi“ a ne „Grandej“.

Ovo je zbunilo voditelja Beats 1, pa je Ari objasnila da je njen deda izgovarao prezime „Grandi“ (i da je bio jako ponosan na to prezime, pa ga Ari zato čuva) ali da je njen brat Frankie rekao da je bolje da ga izgovaramo „Grandej“ jer to zvuči jako zanimljivo! „Odrasla sam izgovarajući ’Grandi’ i volela bih da izgovaram tako svoje prezime češće“ zaključuje ona – pa, da li je Ariana za vas od sada „Grandej“ ili „Grandi“?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #130 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

12 thoughts on “Da li smo sve vreme izgovarali Arianino prezime pogrešno?

  1. Ja izgovaram Grande…

    PS: Hvala vam za priču, ali koliko sam shvatila, rekli ste da će danas i post ili sam krivo shvatila?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.