Pregovori u vezi obnove ugovora sa grupom BLACKPINK su još uvek u toku, kaže YG Entertainment!

Naime, kompanija je juče (14. novembra) dala kratku izjavu južnokorejskim medijima, uključujući Sports Chosun, rekavši da „još uvek pregovara sa umetnicama u vezi njihovih ekskluzivnih ugovora“, kako je preveo Koreaboo. Nisu otkriveni nikakvi drugi detalji u vezi sa trenutnim statusom razgovora, ali YG Entertainment je u istoj izjavi rekao da će najava ishoda pregovora „biti otkrivena kroz dokument u vezi sa glavnim pitanjima upravljanja, a koji su u vezi sa investicijama“. Tačan datum objavljivanja ovog izveštaja tek treba da bude objavljen.

Inače, ako je verovati glasinama, Rosé je jedina članica BLACKPINK koja želi da obnovi ugovor sa YG-em, a izveštaji sugerišu da je već potpisala sporazum sa ovom agencijom. U međuvremenu, za Lisu kažu da je uradila potpuno suprotno i odbila YG. Ona navodno procenjuje svoje opcije negde drugde, uključujući možda američku kompaniju. Zatim, tu su Jennie i Jisoo, koje idu sličnim putevima, ali odvojeno – prema izveštajima, svaka od njih nastoji da osnuje sopstvene agencije, posvećene isključivo njihovim karijerama. Još jedna glasina sugeriše da članice nastoje da postignu sporazum u kojem će raditi kao BLACKPINK šest meseci u godini i fokusirati se na solo projekte ostalih šest meseci. 

Pročitajte još  Radost za fanove: BLACKPINK objavljuju novi album u aprilu!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.