Da li je uopšte volela Biebsa? Sofia Richie već ima novog momka u svom životu!

14482831_1153259321424650_1919492906888986624_n

Iako je Sofia Richie tvrdila da je njena veza sa Justinom veoma posebna, ona se samo par dana kasnije raspala. Ipak, mladoj manekenki to izgleda i nije previše teško palo, s obzirom da je već otputovala na odmor sa novim izabranikom!

Sofia je iz Los Anđelesa doletela pravo u Milano na tamošnju nedelju mode a gde je neradvojna od Brandona Leeja, još uvek najpoznatijeg kao sina čuvene glumice Pamele Anderson.

Brandon e taj koji je vodio Sofiu u obilazak grada a ona je očigledno ponovo veoma srećna. Možda je to i normalno uostalom – kratka veza sa Biebsom izdigla je Sofiu iz totalne anonimnosti pa je sad sve češće gledamo na naslovnim stranicama i prestižnim modnim revijama. Belieberkama nije lako zbog toga ali najsrećnije su ipak što je Justin prekinuo kontakt s njom!

Destroying Milano

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sofia Richie

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kraj romanse? Scott Disick na žurci Kanyea Westa sa drugom devojkom, Sofia Richie na odmoru daleko od grada!

4 thoughts on “Da li je uopšte volela Biebsa? Sofia Richie već ima novog momka u svom životu!

  1. Njoj izgleda trebaju turisticki vodici ahahaha ali bogati. Jus ju je vodio po Tokiu sad ovaj po Milanu, bas joj je super, sad svi znaju za nju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.