Da li je moguće? Pojedini Arianatori ismevaju Selenu zbog nove frizure, optužuju je da kopira Arianu!

Neke stvari iz prošlosti nam uopšte ne fale, poput svađa Arianatora i Selenatora. Iako su se strasti odavno smirile, pogotovu jer Sel i Ari podržavaju jedna drugu, na Twitteru je situacija dosta drugačija!

Sel je tako objavila fotke na kojoj je vidimo sa novom frizurom, odnosno pletenicom a kako i Ari ima istu frizuru ovih dana, odmah su krenula poređenja u kojima pjušte uvrede. Jedna devojka je tako objavila obe fotke uz komentar, “šišanje za 99 centi protiv Gučija”, u smislu da frizura izgleda mnogo bolje na Ariani.

Da li je toliko teško primetiti da ni Sel ni Ari ne kopiraju jedna drugu jer imaju status megazvezda i trude se da postavljaju standarde a ne da ih slede? Famoza obećava da ćemo nastaviti da obema devojkama pružamo podjednaku podršku i da se borimo za njihov dolazak, jer je verovatno da će obe na turneju naredne godine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza test: Koliko dobro poznaješ seriju "Victorious"?

6 thoughts on “Da li je moguće? Pojedini Arianatori ismevaju Selenu zbog nove frizure, optužuju je da kopira Arianu!

  1. Mene ne podsjeća toliko. U ostalom, Sel je napravila samo jednu sliku sa takvom pletenicom, tako da se ne može reći da je kopira.

  2. Šta god Selenu čini srećnom i mene će, to važi i za Tini. 😊Ova svađa je besmislena, svako ima pravo da izabere frizuru koju će imati, dosta ljudi je i prije Ariane imalo ovu frizuru, i imaće ih dosta i poslije Selene.

  3. Jeste da Ariani bole stoji ali nije uredu vredjati Sel mislim ako neko napravi jednu frizuru kao da vise niko ne sme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.