The Weeknd obrisao svaki trag Selene iz svog života a kome se ona izvinjava?

Svaki put kad raskinete vezu, imate dilemu šta da radite sa tragovima svoje prošlosti, odnosno sa osobom koja vam je nekad značila mnogo. Dok neki ostavljaju uspomene koje ih podsećaju na jedan lep period života, drugi poput The Weeknda vole da spale mostove za sobom i pretvaraju se da se ništa nije dogodilo.

Pevač je odmah nakon što je prestao da prati Selenu na Instagramu pobrisao i sve njihove zajedničke slike, možda jer mu je lakše da je obriše iz svog života i tako što pre preboli, znajući da oni više nikad neće biti zajedno. Interesantno, Sel to nije uradila tako da ima tri fotke na kojima su oni zajedno.

Interesantno, Sel je ubrzo nakon toga postavila novu fotku na Instagram uz komentar “Izvinjavam se”, iako niko ne zna da li se ona izvinjava nekome ili se radi o najavi novog projekta. Kako god bilo, Selenina budućnost i sadašnjost je Justin Bieber, sudeći po pisanju medija koji tvrde da se oni čuju svakodnevno i da se razumeju bolje nego ikad u prošlosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko je misteriozna devojka u spotu? The Weekndova nova pesma i spot popravljaju dan!

2 thoughts on “The Weeknd obrisao svaki trag Selene iz svog života a kome se ona izvinjava?

  1. Mozda se izvinjava ljudima koji je osudjuju zato sto je ostavila slike sa abelom……

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.