Cheryl isplanirala odmor sa Liamom Payneom, želi ga nazad!

Iako se poslednjih nedelja čini da je Liam Payne pronašao novu ljubav u manekenki Naomi Campbell, njegova bivša izabranica i majka njegovog sina Beara, Cheryl Tweedy ne samo da želi da oni imaju normalne odnose zbog svog deta, već se nada i da će ga ponovo osvojiti. Upravo zato, ona planira zajednički odmor sa njim!

Kako piše britanski magazin Heat, Cheryl želi da ide na odmor u društvu sina Beara, ali moli i Liama da im se pridruži. Ona se nada kako bi to mogao biti prvi korak ka tome da uspostave stabilno prijateljstvo, kako bi podjednako delili odgovornost za svoje dete.

“Ona očajnički želi da odvede Beara na odmor, gde bi on mogao da se igra plaži i pliva i da se samo zabavlja. Ona je Liamu predložila da im se pridruži na par dana. Ako sve bude OK, mogli bi da idu na odmor svake godine. Ona želi da sa njim razgovara o svemu – Bearovom odrastanju, velikim odlukama, brigama i da podržavaju jedno drugo. Njene veze uvek propadnu ali se nada da će zbog Beara sad biti drugačije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Liam Payne protiv Directionerke: Ko bolje poznaje Liama Paynea? (video)

2 thoughts on “Cheryl isplanirala odmor sa Liamom Payneom, želi ga nazad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.