Četiri musketara i Clara: “Violetta” momci ponovo na okupu!

Nažalost, gorka je istina da se ljudi udavaljaju jedni od drugih kad više nisu u prilici da se svakodnevno viđaju. Kao kad završimo osnovnu ili srednju školu pa staro društvo lagano nestaje iz sećanja. Međutim, “Violetta” ekipa nam daje nadu da to ne mora tako da bude!

Jorge Blanco tako je za vikend imao koncert u Madridu a pogađate, na njemu su bili Clari Alonso, Pablo Espinosa, Diego Dominguez i Adrian Salzedo! Clari je upravo podelila epsku fotku koju vidite a koju je potpisala sa, “Srećna četvorka! Svi smo došli da vidimo koncert Jorgea u Madridu i bilo je sjajno! Čestitamo drugar!!! Dan kad su se sreli svi bivši Violettini momci!”

Dobijate li napad nostalgije? Jorge Blanco ističe da uvek voli dolazak u Evropu upravo zbog ovakvih stvari jer dobar deo “Violetta” ekipe živi upravo na našem kontinentu, a daleko od njegovog Meksika!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Misteriozni Jorge Blanco: Prijavio sam se za ulogu u seriji "Riverdale"!

8 thoughts on “Četiri musketara i Clara: “Violetta” momci ponovo na okupu!

  1. Aaaaa! Ovo je divno! Ovo mi daje nadu da prijateljstva mogu trajati bas dugo! Jorge obožavam te!

  2. ??????Znaci tu su Leon,Diego,Tomas(?(?)) i ko je onaj skroz lijevo??Ne mogu da ga prepoznam????

  3. Jorge je čak rekao da sada ima izliku otići u Španjolsku tj. Madrid da posjeti svog prijatelja Diega, a i u Italiju da posjeti Ruggerija… 🙂
    Baš sam u prevođenju jednog od koncerata Violetta en Vivo u Milanu…. To mi je i izazov jer baš i ne znam talijanski, ali znam da je sličan kao španjolski… 🙂 i naši junaci su ga tako dobro to odradili… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.