ViolettaSerbian tim šalje nam odličan kviz o Clari Alonso!

13166914_1731580863722339_1286002532_n

Do sad smo imali dosta “Violetta” kvizova ali koliko znamo, ovo je prvi koji je posvećen Clari Alonso! Mala ekipa koja vredno radi na prevođenju “Violette” i “Soy Lune” sastavila je čak 24 pitanja koja će vas ozbiljno testirati!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test >

FOTO: Instagram/Clara Alonso

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

19 thoughts on “ViolettaSerbian tim šalje nam odličan kviz o Clari Alonso!

          1. Ali mi smo stvarno tu za vas, vi nas ne smarate <3 Naučite se više da vas volimo 😉

  1. Famozo, zašto neće da mi se učita ovaj kviz? Da li je to do mene ili vas? Molim vas da to brzo popravite ako je do vas jer ni izgleda kao dobar kviz i volela bih da ga uradim.

  2. Izvinite, Famozo, zašto neće da mi se učita kviz? Je l' to do mene ili vas? Molim vas da to brzo popravite ako je do vas jer mi izgleda kao lep i zanimljiv kviz.????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.