Čemu to? Justin Bieber kontaktirao devojku, ona ga ponizila!

115

Justin Bieber je surfujući Instagramom nabasao na devojku po imenu Jessi koja radio kao instruktor fitnesa u jednoj teretani a ona mu se toliko dopala da je odlučio da joj pošalje direktnu poruku i upita je ko je ona, u nadi da će dobiti odgovor.

Umesto toga, ova devojka odlučila je da čitavu stvar proda novinama pošto je objavila njegovu poruku. “Da li se ovo zaista desilo, umirem od smeha… Justin Bieber je pisao teretani u kojoj radim da se raspita ko sam. Hahahaha”. Pretpostavljamo da bi već ovo bilo dovoljno da ohladi Biebsa pa i svakog drugog momka koji ne očekuje da će ovakve poruke završiti u javnosti.

Jessi je zatim objavila i kolaž fotki sa svojim dečkom uz poruku, “Ja već imam sve što želim”. Ne treba reći i da je ovo prilično uvredljivo, jer otprilike sugeriše da je Justin hteo da se oženi sa njom i preotme je od njenog sadašnjeg momka iako zapravo ništa nije znao o njoj! Biebs je vrlo često okružen lepim devojkama jer kao i svaki momak, uživa u takvom društvu. Hoće li Jessi jednog dana zažaliti zbog svega? Da li je ovo način na koji se tretira momak koji vam se možda ne dopada ali nije uradio baš ništa da vas povredi?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

115

7 thoughts on “Čemu to? Justin Bieber kontaktirao devojku, ona ga ponizila!

  1. Stvarnooo je glupoo!!! Nisko je pala, a Jus je jos megazvezda, ona treba da bude ponosna zato sto ju je kontaktirao!!

  2. sada bih je izvredjala svakakvim ruznim recima ali drugi put… ucim da se kontrolisem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.