Tiin blog: Kako sam postala V-lover, Tinista, Jorgista i Arianator

73

Pa moja priča je vrlo slična pričama ostalim V-loverima. Prije serije “Violette” obožavala sam seriju “Kuća boga Anubisa”. Bila sam shrvana jer se završila moja najdraža serija. I šta sad?

Tako sam ja nekih dva mjeseca bila tužna i ja tako prebacujem kanale po TV-u i kaže meni mama: “Gle, na našem je jeziku”. Ja njoj kažem: “Koja glupost od serije! Ma neću ja to gledati” ali mislim si: Ajde da vidimo koliko je serija dosadna i naporna. I tako sam pogledala prvih pet epizoda i onda… Razmišljam si ja: “Pa nije to tako loša serija a ni glumci u njoj. To ću gledati ali mi nikada neće biti zamjena i nikada neću zaboraviti seriju “Kuća boga Anubisa”! I što je vrijeme brze prolazilo ja sam zaboravila na tu seriju i počela gledati “Violettu” i pronašla sebe svugdje. Počela sam pamtiti njihova imena, datume rođenja i itd…Na početku mog V-loverstva bojala sam se da će me svi zezati. I bilo je tako… Ali me sada za to nije ni malo nije briga. Sada će u devetom mjesecu biti dve godine od kako sam postala V-lover. Tinista i Jorgista sam postala kada sam im pamtiti imena i itd… Njihove pjesme me dirnu u dušu! Jedva čekam da Jorge objavi svoj album i Tini svoj drugi album! Godinu dana sam Jorgista i Tinista. Čak sam naučila i španjolski. Naravno volim ja i ostale Violettose. Možda ću prestati slušati njihove pjesme ali će mi zauvijek ostati u srcu!!!

A kako sam postala Arianator??? Prije sam ja znala za nju ali nisam se toliko obazirala. Mislila sam da je umišljena ali sam prije par mjeseci shvatila da sam bila jako u krivu. Vidjela sam tragediju u Mančesteru i suosjetila sam se sa svakim roditeljem i Arianatorom. Kada sam vidjela njezine činove nakon toga, raznjezila sam se. Pjesme slušam, ne sve ali to je početak. Istina veći sam Tinista i Jorgista ali sam i Arianator. Mislim da i Karol ne bi trebalo hejtati jer nam nije ništa napravila. Draga mi je! Nikog ne treba mrziti. Moja poruka za svaki fandom: Svaki naš idol po nečemu je poseban i ne smije ga se hejtati!!!

#V-loverPower
#TinistasPower
#JorgistasPower
#ArianatorsPower
#KarolistasPower
#FandomsPower
#NoHate

Nadam se da ima slike i da će Famoza objaviti!
Nadam se da ce vam se svidjeti moj blog.
Do sljedećeg bloga!!!???????

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

73

3 thoughts on “Tiin blog: Kako sam postala V-lover, Tinista, Jorgista i Arianator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.