Cande Molfese u procesu stalne transformacije: Ovo je njen novi i nezamisliv život!

Cande Molfese je stekla slavu nakon što je bila jedna od mladih glumica u Violetti, Diznijevoj tinejdžerskoj seriji, koja je omogućila Tini Stoessel da postigne veliko međunarodno priznanje. Međutim, glumica koja je provela više od šest godina u vezi sa Ruggerom Pasquearelliom, ima mnogo umetničkih darova kojih mnogi nisu ni svesni.

Istina je da je zbog raskida Cande Molfese morala da obnovi svoj život od nule. Preselila se, nastanila u Urugvaju neko vreme da bi se suočila sa profesionalnim projektom, a sada se vratila u zemlju da istraži druge horizonte. U dijalogu za Teleshow, glumica je otkrila da živi u procesu stalne transformacije. Pored toga, govorila je o knjizi koju je upravo predstavila, “Un año diferente”, 365 nezaboravnih dana koji govore o putovanju u sebi. Imala je zadovoljstvo da radi zajedno sa svojom sestrom Jofi, koja joj je pomogla oko ilustracija.

U toj knjizi deli ceo svoj put samospoznaje, samousavršavanja i ličnog razvoja. Odabrala je reči kako bi dala suštinu šta je značila kriza kroz koju je prošla nakon raskida, a njen cilj je da pomogne ljudima koji su u istoj situaciji kao ona: „To je bio projekat koji je rođen 2019. sa mojom sestrom Jofi koja je ilustrator… Razmišljale smo da napravimo projekat kako bismo pomogle ljudima koji su prolazili kroz teška vremena. Prvo smo mislile da napravimo dnevni red, a onda smo odlučile da je najbolja knjiga. Počele smo da radimo, tražile smo ljude koji su nas inspirisali, časove, Instagram naloge, knjige, članke“, rekla je Cande o tome kako je knjiga nastala.

Pored toga, tamo je napomenula razvod sa Ruggerom koji je bio veoma oštar: “Moj proces je počeo 2019. godine kada sam znala da ova veza ne može da se nastavi još dugo. Istina je da je to bila veza sa kojom sam na kraju bila veoma razočarana i povređena, ali je bilo lakše doneti odluku.”

Pročitajte još  Nakon toliko vremena: Napravljeno mini okupljanje "Violetta" ekipe!

Konačno, Cande Molfese je otkrila da će sledećeg maja otvoriti svoj prvi bar. To će biti kafić “Borja” i biće u naselju Las Cañitas u Buenos Ajresu: „To je 100% biljni meni, nudićemo razna jela i slatke stvari. To je projekat koji me veoma privlači. Baš sam uzbuđena”, zaključila je glumica.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cande Molfese

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.