Ruggero Pasquarelli ima novu devojku!

Posle gotovo decenije zajedno, Ruggero Pasquarelli i Candelaria Molfese rastali su se prilično burno! Od tad, Ruggero je bio solo, ali sad je potvrdio glasine da ima novu devojku! Kako prenosi magazin Caras, u pitanju je zvezda društvenih mreža, Camila Orsi.

Kako je čuveni novinar Angel de Brito otkrio u šou “Los Angeles de la Manana”, Camila je sad glumica ali i model koja je već sarađivala sa velikim brendovima poput Calvina Kleina, a tek je napunila 23 godine. Kako se navodi, Ruggero i ona su ozbiljnoj vezi, pa ne bi bilo nikakvo iznenađenje ni ukoliko uskoro stupe u brak!

Ruggero odavno ističe da želi venčanje i porodicu, a Candelaria je uvek javno govorila da joj tako nešto ne pada na pamet. Usled toga, uopšte ne čudi što su oni raskinuli i potpuno prekinuli kontakt. Kao što se sećamo, Cande je čak rekla da sa njim više ne bi sela ni da popije kafu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ruggero Pasquarelli

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli: "Soy Luna" koncerti su bolji od "Violetta" turneje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.