Procvetala je: Cande Molfese govori o krizi iz koje je nastala njena knjiga, Violetti i želji za novom romansom!

Kažu da iz krize izlazimo jači, a to može i sama Cande Molfese da dokaže. Nakon tugovanja zbog raskida od glumca Ruggeroa Pasquarellia posle šest godina veze, glumica prolazi kroz trenutak pun projekata i iluzija. Spremna za pokret, uživa u dobrom odjeku svoje knjige “Un año diferente”, 365 nezaboravnih dana koji govore o putovanju ka našoj unutrašnjosti.

Osim toga, subotom igra u predstavi u teatru “El Grito”, završila je snimanje serije “Barrabrava”, a u maju otvara svoj prvi kafić. Kako je Cande zatvorila poglavlje teške i veoma emotivne veze, i te kako je procvetala, a čini se kao da njen dan ima više od 24 sata: “Veoma sam pametna i imam mnogo energije. Treniram četiri puta nedeljno, radim jogu, plešem, pevam, glumim, kuvam. I povrh toga, radujem se, jer ću otvoriti kafić ‘Borja’. Mislim da će to biti gotovo u maju”, rekla je glumica, dodajući da će hrana koja će se služiti biti vegetarijanska.

Što se tiče knjige koju je napisala, Cande je govorila o tome kako je došla do te ideje, te da je i njena sestra učestvovala u projektu: “Knjigu smo napisale moja sestra Josefina i ja. Ona je ilustrator, živi u Barseloni i 2019. godine sam otišala da je posetim i ideja je došla tokom razgovora, jer smo obe prolazile kroz krizu. Vremenom smo krenule u akciju i počele da delimo stvari o ljudima koji nas inspirišu, članke, knjige. Mislile smo da je to jedini način da se izlečimo, a da će se to dogoditi kroz meditaciju, hranu, susret sa samim sobom.” A da li je to poslužilo za lečenje i prevazilaženje krize? “Nesumnjivo. Sada se vraćam da je pročitam, da je ponovo proživim. Ima svoju društvenu mrežu i mi u njoj delimo iskustva. Knjiga je živa i traje cele godine, insistiram”, rekla je Cande.

Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli konačno priznao da je povredio Cande Molfese: Istina je da se nisam dobro ponašao, bio sam neveran!

Na pitanje da li je pobedila krizu i da li je spremna da zakorači u novu vezu, glumica je otkrila: “Da, sada konačno želim da upoznam nekoga. Možda bih se povezala na drugačiji, slobodniji način. I ne govorim o razvratu ili otvorenoj vezi već o slobodnoj ljubavi. Ne želim da veza bude posao već uživanje. Teško je, znam, ali verujem da ću pronaći pravu osobu.”

U ovim godinama, glumica je promenila način života, a tu je između ostalog i hrana: “Ja sam vegetarijanka šest godina. Takođe volim da kuvam i vodim kurs kuvanja, što me veoma zaokuplja. I ne govorim samo o odricanju od mesa, već i od prerađene hrane. To je pravi izazov. Nisam vegan jer još uvek jedem jaja, ali ne i mlečne proizvode ili sir, na primer. U svakom slučaju, nisam ekstremista jer volim da živim i uživam.” Za mnoge ljude je odricanje od mesa veliki izazov, a evo šta je Cande odgovorila kada su je upitali zašto se odlučila na takav korak: „U to vreme išla sam na alternativne terapije kod psihologa koji mi je savetovao, zbog mog tipa ličnosti, da ostavim neke namirnice za čišćenje jetre. I osetila sam to. Tada sam se odrekla kafe, brašna, alkohola; Važno je da znamo šta unosimo u telo, jer to je ono što ćemo imati ceo život.”

Pročitajte još  Cande Molfese: Imala sam spremnu haljinu u slučaju da je neko želeo da me zaprosi

Serija “Violetta” je bez sumnje imala veliki uspeh. Cande je tada imala 21 godinu, a sada otkriva kakva je sećanja vežu za to iskustvo: “Violetta je promenila moj život i moju porodicu. Punili smo stadione, nismo mogli da hodamo i bili smo druga najprodavanija turneja posle Rolingstonsa. Danas razmišljam o tome i ne mogu da verujem da sam bila deo toga. Veoma sam zahvalna na toj fazi mog života. I dalje smo svi jako dobri prijatelji, nije bilo takmičenja, svi smo bili isti, bilo je puno ljubavi; Zajedno smo putovali svetom. Violetta je bila divna.”

A kako se osećala kada se to završilo? “Vrlo teško, neću da lažem. Ništa nisam razumela, ono što sam doživela bilo je toliko snažno da kada se završilo nisam znala šta da radim sa svojim životom. Imala sam napade panike, bila sam anksiozna. S druge strane, danas osećam da je vođenje ove nezavisne predstave, koja me izaziva, veoma važno u mom ličnom traganju kao glumice jer sam se pripremala i pripremam se za to, iako me je život, možda, postavio negde drugde.” Pored toga, glumica je rekla da je još uvek u kontaktu sa kolegama Tini Stoessel, Facundom Gambandéom i ostalima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cande Molfese

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Cande Molfese ("Violetta"): Nadam se da se uskoro vidimo u Srbiji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.