Dobri prijatelji: Kako Camila Cabello i Shawn Mendes suptilno podržavaju jedno drugo nakon raskida

Shawn Mendes i Camila Cabello održali su svoju reč i ostali prijatelji nakon raskida. Iako je bilo teško za oboje, izgleda da je prekid njihove veze bio najbolji potez. Svakako ih razilaženje ne sprečava da ostanu dobri drugari, što su i pokazali  baveći se različitim aktivnostima nakon raskida. Jedno je sigurno, među njima dvoma nema ljutnje.

Tokom vikenda, Camila je na Instagramu pokazala svoj nov “ledeni” izgled koji je uključivao svetloplavu frizuru i plavu odeću. Ovu objavu je njen bivši lajkovao, a u nedelju je blagoslovio Instagram serijom fotografija bez majice na kojima hvata talase tokom časova surfovanja. Iako je u komentarima bilo dosta emodžija u obliku srca, Camila je jednostavno lajkovala objavu. Interakcije između njih dvoje na Instagramu došle su samo par dana nakon što su raskinuli.

Inače, par je 17.novembra odlučio da se raziđe. Shawn je inicirao da je najbolje da krenu svojim putem, dok je Camila bila vidno uznemirana zbog toga. Zahvaljujući velikoj podršci njene porodice i prijatelja, sada se oseća mnogo bolje, a kako kaže izvor blizak pevačici, “oseća se obnovljenom”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Shawn Mendes u gaćama izašao da pozdravi fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.