BTS ponižen na jednoj od najuticajnijih radio stanica na svetu: Zvuče kao buka sa gradilišta!

Mnogi urednici radio, TV stanica ili portala doživljavaju BTS kao kaznu, kao nešto o čemu jednostavno moraju da pričaju jer to javnost traži. Međutim, neki svoju ozlojađenost nisu u stanju ni da prikriju, kao što je to uradio Roman Kemp, voditelj jutarnjeg programa na radiju Capital FM.

On je tako emitovao “Idol” (remix), koji je BTS uradio sa Nicki Minaj, a kad se numera završila, on je uvredljivo rekao, “Ovo su bili BTS i Nicki Minaj, ta buka koju ste čuli.” Drugi voditelj u studiju, Sonny Jay je to podržao svojim smehom, a onda još uvredljivije dodao, “Mislio sam da je ta buka u stvari sa gradilišta u blizini.”

Kao da se ništa nije desilo, Roman je potom rekao da ipak pokušavaju da urade intervju sa momcima, ali da im oni ne odgovaraju. “Pokušavamo da to uradimo, ali videćemo da li će to uopšte hteti kad u novinama vide šta pričam o njima”, rekao je on, ne misleći na ovaj incident već to kad je u maju za magazin Metro rekao da nije siguran da je njihova muzika kvalitetna, niti da razume njihov fandom. Reakcije tog istog fandoma su žestoke, a možete ih videti i sami!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Očekivano: Shawn Mendes izdominirao na dodeli MMVA, trijumfi i za Selenu i BTS! (video)

6 thoughts on “BTS ponižen na jednoj od najuticajnijih radio stanica na svetu: Zvuče kao buka sa gradilišta!

  1. Ja ne mogu vjerovati kako netko može pljuvati tako po necijem trudu i radu.Bts je jedna od najboljih grupa u svijetu i oni su sad nasli nesto srati.SRAM IH BILO!!!

  2. Ok ako oni zvuce kao buka na gradilistu kako vi onda zvucite?!Kao slavuj a?! Malo sutra.BTS imaju glasove andjela kakvi slavuji ti sto si kazao da BTS zvuci kao buka na gradilistu ti zvucis tako ne oni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.