Pogledajte kako BTS izvodi nove pesme sa albuma “BE” i obradu velikog hita!

Poštovanje i ljubav za bend BTS svakodnevno raste, kako od fanova, tako i od šire publike – i najšire mase danas se dive svim postignućima ovog benda. Oni svakoga dana i dokazuju da su to zaslužili, a magazin TIME im je krajem 2020. godine dodelio laskavu titulu izvođača godine, što je samo još više dodato nakon objavljivanja megauspešnog albuma “BE”. Ti hitovi, međutim, nisu još dobili priliku da budu za velike mase izvedeni, tako da su momci za MTV Unplugged snimili nekoliko izvedbi pesama, kao i jednu važnu obradu!

Naravno, ovakav događaj preko MTV-a nije mogao da prođe bez “Dynamite”, a tu pesmu momci su, kako to i inače biva na “unplugged” koncertima, izveli sa nešto mirnijom muzikom u pozadini, i nije bilo koreografije.

“Telepathy” i “Life Goes On” su još neki od posebnih trenutaka ovog dana, a “Life Goes On” generalno ima važno značenje za bend jer su pesmu posvetili trenutnoj situaciji u kojoj se svet nalazi. “Telepathy” bi komotno mogla da ima i ovakav spot – momci su u zabavnom ambijentu i jako su bili veseli dok su je izvodili!

Za kraj, jedna od najlepših balada na svetu, “Fix You” benda Coldplay konačno je dobila verziju u maniru BTS-a. Momci su ovom izvedbom možda i najviše pažnje privukli, jer kao što u komentarima možete da vidite, dobili su priznanja i poštovanje i od ljudi koji se ne izjašnjavaju kao njihovi fanovi.

Pročitajte još  Famoza music chart #220 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

“Fix You” je izvedena dosta slično originalu, sa posebnom emocijom u vokalima, a prigušena svetla samo su dodala atmosferi. Slično je i sa pesmom “Blue & Grey”, u čiju izvedbu su momi uneli emociju, samo što je ambijent skroz osvetljen i tako uređen da bi mogao biti i alternativni spot!

Da li ste već pogledali sve videe? Koja pesma vam se najviše dopala u “unplugged” verziji? Da li biste vi neku pesmu dodali?

Autor: Famoza.net

Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.