“Jadno”: Kendall Jenner ponovo fotošopuje slike u bikiniju i pravi grešku

Kardashian-Jennerima nije dovoljno ni što opomene za pogrešno fotošopiranje dobijaju doslovno svake nedelje… Oni nastavljaju u istom stilu, čak se čini da kontriraju i da postaju sve gori! Fotošop čak i nije neki veliki problem za bilo koga, ali ispada smešno što se devojke time ponovo pretvaraju u predmet posmeha, jer svaki fotošop koji odrade vrlo je očigledan i izgleda loše, umesto da popravi fotku. Kendall Jenner je po tom “zanatu” posebno poznata, naročito ovih dana!

Naime, prošlo je svega desetak dana otkako smo pisali kako je Kendall optužena da je fotošopirala svoju provokativnu kampanju za kompaniju Skims – na tim fotkama ima vrlo malo odeće, a kako Kardashian-Jenneri žude za divljenjem javnosti kad je njihovo telo u pitanju, uvek su u stanju do besvesti da fotošopiraju svoju figuru.

Kendall se nije oglasila povodom verodostojnosti ovih slika, ali je uradila nešto još gore – nastavila je da fotošopira telo! Njen najnoviji slučaj fotošopa vrlo je očigledan jer je u pitanju video, na kom ponovo ima jako malo odeće i “skroman” bikini, a fotošop je lako vidljiv jer joj se desna strana tela čudno pokreće i vidi se da je korišćen filter.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Plastic (@celebplastic)

“Tužno je da jedno od prirodno najlepših tela šalje ovakvu poruku javnosti i da se uprkos tome fotošopira i edituje” napisala je stranica koja je objavila fotke. U komentarima možete videti ogorčene ljude koji uglavnom pišu da nema razloga da uiopšte snima ovakav video ako nije zadovoljna svojim telom, a da nema smisla ni objavljivati video koji je na prvi pogled toliko očigledno editovan. Tužno je i da se mlade devojke zaista ugledaju na ovakav oblik tela, kada takav oblik zapravo nije stvaran i nije ostvariv! Šta vi mislite da je razlog ovakvih “ispada”?

Pročitajte još  Harry & Kendall: Očarani jedno drugim – ali nemaju vremena za vezu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on ““Jadno”: Kendall Jenner ponovo fotošopuje slike u bikiniju i pravi grešku

  1. Zbog konstantnog pritiska javnosti se fotosopiraju do besvesti, zele da izgledaju jos bolje i lepse… da je Kendall samo mrvicu sigurnija u sebe ne bi se toliko glupirala sa filterima, naprotiv, pokazala bi prirodno telo i garantovano dobila mnogo vise paznje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.