BTS i ARMYs na najljepši način proslavili godišnjicu #4YearsWithBTS

Ove nedelje slavi se godišnjica debija BTS momaka. Članovi grupe, Rap Monster, Jhope, Jin, Suga, Jimin, V i Jungkook, svake godine za rođendan naprave slavlje za pamćenje, tako to nije bilo drugačije ni ove godine.

Četiri je godine prošlo od debuta, tad još mladi i nepoznati, krenuli su na ovaj trnoviti put ni ne sanjajući što će sve postići u samo četiri godine djelovanja na Kpop sceni, da će ne samo osvojiti svoju Južnu Koreju nego i čitav svijet.

BTS dolazi iz male kompanije, BigHit Entertainment, trenirali su i sanjali da će jednom stati pred svjetla pozornice. Iako im nije prognozirana blistava karijera oni su ipak dokazali da se snovi ostvaruju ako jako u njih vjeruješ. #4yearswithBTS i #2017BTSFesta kao i #ARMYSelcaDay su bili među prvim svjetskim trendovima a momci su nam preko VLive aplikacije pripremili mnoštvo zanimljivih stvari i nastupa.

Vrhunac večeri je sigurno bio nastup Sugae i Jina, gdje su ova dva člana otpjevali svoje pjesme, ali s obzirom da je Suga zapravo pjevao iako je reper, a Jin repao iako je vokal, je nešto što morate vidjeti. Zato, ako već nemate aplikaciju, nabavite i uživajte u zgodama i nezgodama momaka. Za kraj poslušajte njihovo remek djelo ‘Blood, Sweat and Tears’ i uživajte!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #172 - Glasajte za sve pesme koje volite!

5 thoughts on “BTS i ARMYs na najljepši način proslavili godišnjicu #4YearsWithBTS

  1. Pa sta reci..Bebe mojee. Jako sam ponosna na vas i vise od toga. Oni su potpuno savrsen dokaz da je kpop vise od muzike. Kada sam gledala predivne edite, poruke o njima zaplakala sam,vjerujte. Da jos budu uspjesni,bolji u svemu u narednim godinama. #ARMY4EVER . Ponosna sam na vas mnogo. Volim vas sve jako. Jungkook <3 <3 <3

  2. Hvala vam sto pisete o njima. Stvarno se nadam da cete u buducnosti jos vise pisati o njima, kao sto biste mogli i o drugim kpop grupama koje su sjajne✨ got7, exo, blackpink, twice, seventeen itd.
    Btw Kookie se ne zove Jingkook, nego Junkook. Skroz ste pogresili ime!
    ARMY fighting!

  3. Jungkook*
    I moglu bi ta pisete i o ostalim grupama kao na primer EXO, GOT7, BLACKPINK, Stray Kids, Twice, DAY6 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.