Bruka: Jay-Z i Beyonce tajno poklanjaju karte na ulici da bi izgledalo kao da su rasprodali koncerte!

Jay-Z i Beyonce su krenuli na zajedničku turneju ali stvari ne idu nimalo dobro, toliko da u očajanju njih dvoje šalju svoje timove na ulice gde besplatno dele karte!

Za dve tako velike zvezde je nedopustivo da na hiljade mesta zvrje prazno, tako da po svaku cenu pokušavaju da ih popune. Naravno, u besplatnom deljenju karata nema ničeg lošeg, ali je stvar što oboje muzičara to kriju kako bi stvorili lažnu sliku da su im nastupi rasprodati!

Na Twitteru veliki broj ljudi piše o tome, a jedan od komentara uoči koncerta u Glazgovu, Škotska je glasio, “Ako ste u blizinu stadiona, idite na glavni parking, dele karte za Beyonce i Jay-Zja jer ima mnogo praznih mesta. Cene karata nisu naročito pristupačne, s obzirom da najjeftinija mesta koštaju oko 60 evra. Mnogi tvrde da je ovo promašena turneja jer Jay-Z odavno više ne spada u najvišu klasu repera dok Beyonce već godinama nije snimala novu muziku.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Beyonce

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sestrinski: Beyonce i Solange se "prosule" na sceni! (video)

One thought on “Bruka: Jay-Z i Beyonce tajno poklanjaju karte na ulici da bi izgledalo kao da su rasprodali koncerte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.