MM mole fandom za pomoć: Želimo da dođemo, pomozite nam! (video)

Na opšte iznenađenje, Marcus i Martinus planira da ovo leto provedu nastupajući po Evropi, iako je “Moments” turneja praktično bila završena nakon koncerata na Balkanu. Još interesantnije, oni mole fandom da im pomogne u tome!

MM su tako na svom Storyju objavili video u kome kažu, “Toliko smo zahvalni što mnogi od vas žele da dođemo u vašu zemlju, a i mi to želimo. Radimo na tome, pa vas molimo da govorite svojim lokalnim ograncima Sonyja da nas želite tamo. Biće jako zabavno, vidimo se!” U prevodu, MM žele da pišete našim predstavnicima Sonyja na Instagramu, a u Srbiju, Hrvatskoj i Sloveniji ona postoje i posluju pod nazivom Menart.

Menart Hrvatska je ovde
Menart Srbija je ovde
Menart Slovenija je ovde

Hoće li pisanje Menartima nešto promeniti? Kao što znate, i kao što često ponavljamo, zastupnici Sonyja NE DOVODE zvezde. Njihov zadatak je da pomognu promociji nastupa Sony zvezda i eventualno da pričaju sa nekim od organizatora, ali i to je prava retkost. To znači da Famoza ovaj posao ponovo preuzima na sebe, tako da ćemo već danas pokušati da stupimo u kontakte sa organizatorima, iako smo vam u najnovijem Famoza Newsu već bili najavili da radimo na tome. Naravno, svakako ne smeta da pišete svom Menartu i obavestite ih o svemu što se dešava!

Naše prognoze su da je ovo veoma teško ostvarimo – festivali u regionu nikad nisu pozvali nijednu mladu zvezdu a ubediti organizatora da opet zove MM iako su oni bili u regionu pre samo tri meseca, biće jako teško. Ipak, ako mi ne uspemo u tome, onda svakako znate da ništa nije moglo da se uradi. Mi fandom svakako savetujemo da bude uporan i ne odustaje, jer biće i nove turneje nakon što momci snime album, ako već sad ne uspemo da ih dovedemo opet. Još jednom, poručujemo i ostalim fandomima da dolasci MM nikako ne utiču loše na njih! Promocija Srbije, Hrvatske i Slovenije kao koncertnih destinacija može samo da pomogne da i drugi počnu da dolaze!

Pročitajte još  Marcus i Martinus uključili hrvatsku MMerku u prenos: Sigurno se vraćamo! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “MM mole fandom za pomoć: Želimo da dođemo, pomozite nam! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.