Britanac uradio 18 operacija da izgleda kao Jimin: Nadam se da je on ponosan na mene!

U prošlosti smo već pisali o čudnom momku po imenu Oli London, koji troši stotine hiljada dolara ne bi li izgleda što sličniji svom idolu, Parku Jiminu iz grupe BTS. Njegova opsesija u međuvremenu nije prestala, tako da je on čak uspeo i da zakosi oči. Koliko on ima problema najbolje nam govori i to što sad sebe smatra Korejcem, a čak želi i da ga zovemo Jimin!

“Ja osećam pripadnost Korejcima. Možda će me sad više prihvatati jer izgledam kao oni. Možda će ljudi pomisliti da ja jesam Korejac, a to bi me učinilo srećnim. Oni mogu da vide koliko ja volim njihovu kulturu. Uradio sam sve ovo jer toliko volim Koreju”, ističe on, a onda se obraća i Jiminu, prenosi E! News. “Ja sam želim da on bude ponosan na mene. On je moj najveći idol i verujem da će biti ponosan što sad izgledam kao on. Imam njegove korejske oči i one su toliko lepe.”

Takođe, jeste li iznenađeni time što Oli sad kaže da je non-binary i želi da u njemu govorimo u množini? Što se nas tiče, to ćemo kao i slučaju Demi Lovato ispuniti nikad, jer je potpuno jasno da im je oboma potrebna pomoć psihologa, a ne da podržavamo svaki njihov hir i time im omogućavamo da tonu sve dublje u svoje fantazije. Brinuti za nečije zdravlje ne znači da ugroženim osobama treba povlađivati, već ih i suočiti sa realnošću.

Pročitajte još  Suga objavio duet, Jungkook ukrao tiganj!

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Britanac uradio 18 operacija da izgleda kao Jimin: Nadam se da je on ponosan na mene!

  1. treba mu profesionala pomoc oko ovoga preerao je bas njegov zivot je ugrozen
    a on ne ugrozova druge msm jimina i fanove svi kpop fanovi su svesni da je on lud
    msm pogledaj ga samo uradio cats eyes i kaze da je korejac a nije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.