Jezivo: Momak potrošio 100.000 evra da izgleda kao Jimin iz BTS, pa mu posvetio i spot

Svet je prepun bogatih čudaka, a među njima je definitivno i izvesni Britanac Oli London koji je potrošio čitavo bogatstvo kako bi ličio na svog idola Jimina. On svoju ljubav sad demonstira na još jedan način, time što je snimio pesmu i spot koju je posvetio članu BTS-a!

Oli o svojoj pesmi kaže, “Ova pesma govori o savršenosti, a za mene je Jimin definicija savršenosti. Sve u vezi njega je savršenstvo, od prelepog glasa do njegovog lica i neverovatnih plesnih pokreta. Moja pesma mu zato odaje počast, a spot je inspirisan BTS-om.” Koliko se Oli posvetio svemu najbolje govori to što je video koštaju čitavih 150.000 dolara!

On kaže da je prvu plastičnu operaciju radio čim je otkrio BTS jer mu se jako dopalo to što oni liče na lutke. Oli planira još mnogo operacija, a kaže da mu je cilj da čak i zvuči kao Jimin!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anđelin blog: Upoznajte BTS!

5 thoughts on “Jezivo: Momak potrošio 100.000 evra da izgleda kao Jimin iz BTS, pa mu posvetio i spot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.