Bokser hrabro zove Selenu Gomez na dejt: “Daj mi šansu da te izvedem!”

Selena Gomez kaže da joj se često dešavalo da se momci jednostavno uplaše nje i njene slave, pa da nemaju hrabrosti ni da joj priđu, misleći da nemaju nikakve šanse. Ipak, 20-godišnji bokser Ryan Garcia iskače iz tog stereotipa pa ne krije koliko mu se Sel dopada, kao i da bi bio presrećan da mu ona pruži šansu!

Ovaj momak koji mnogo obećava (u 17 borbi ima 17 pobeda!) kaže da mu je Sel oduvek omiljena slavna devojka. “Uvek bio pozdravio Selenu Gomez. Znam da ona sad verovatno ne traži muškarca, ali ja bih umeo da te zaštitim. Ona je singl, pa zato daj mi šansu da te izvedem!

Ono što im je zajedničko definitivno je top forma! Dok se Ryan sprema za novi meč u martu, Selena podjednako naporno trenira pa je ponovo viđena dok izlazi sa časova pilatesa u Los Anđelesu. Sel je u potpunosti fokusirana na svoje zdravlje i “običan” život, pa je teško reći kad planira povratak pred kamere i nastavak rada na svom novom albumu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ryan Garcia

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

6 thoughts on “Bokser hrabro zove Selenu Gomez na dejt: “Daj mi šansu da te izvedem!”

  1. Zašto da ne? Dala bih šansu i Noahu Centineu, ali sve u svoje vrijeme. Zdravlje je najbitnije! ☺❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.