Bljak! Bubašvaba u torti na slavlju Kardashiana!

Svet Kardashian-Jennera toliko je pod pritiskom da u svakom trenutku izgleda perfektno da ljudi zaboravljaju da su i oni jedni od nas!

Naime, na slavlju Kardashiana ove nedelje kada je ćerka Roberta Kardashiana, Dream, napunila dve godine, dogodio se incident koji nije moglo da predvidi ni obezbeđenje Kris Jenner – u prostoriju je ušao nezvani gost! U pitanju je buba koja se vidi na snimku slatkiša koji su se našli na stolu Kardashiana, jer naravno da Dream nije imala samo jednu tortu, ali po onoj glavnoj šetala je bubašvaba!

Ovakav incident svakako niko ne bi želeo da podeli na društvenim mrežama, ali Kylie Jenner je promaklo da na Snapchatu pokazuje bubašvabu kada je snimila video za društvenu mrežu, pa je video i objavila ne znajući šta se na njemu vidi, ali oštro oko fanova sve primeti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Bljak! Bubašvaba u torti na slavlju Kardashiana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.