BLACKPINK priprema novi album, Jennie se ozbiljno povredila!

Devojke iz benda BLACKPINK najtraženije su dame K-pop sveta, tako da se svi pitaju kada će se one vratiti na scenu novim albumom. Naravno, ni one se ne mogu vratiti nastupima još uvek kao i ostali izvođači u svetu, ali izvesno je da je njihov novi projekat već u toku i da je album počeo ozbiljno da se priprema!

Naime, devojke su se uključile u uživo prenos sa Jennieinog naloga, gde su pričale o novom projektu! “Da, u studiju smo svaki dan da bismo se pripremile za povratak. Verovatno ste radoznali oko našeg prvog spota? I mi smo isto. Danas se nalazimo u studiju da pričamo o… spotu!” našalile su se devojke. Jisoo je probala fanovima i da “ilustruje” kako izgleda prvi singl, plešući u nekoj sopstvenoj koreografiji koja je sve nasmejala! Naravno, nijedna od njih ne može konkretne informacije da otkrije, ali dovoljno je da se nešto dešava!

Nažalost, vesti koje ovih dana dolaze o devojkama nisu sasvim sjajne i ne odnose se samo na novi muzički projekat – nedavno smo pisali kako Lisa stalno dobija pretnje smrću, a sada problem ima i Jennie koja je povredila ligament. “U skorije vreme mnogo sam vežbala. Jedan dan sam završila pilates, ali nije mi bilo dosta, želela sam još da se znojim. Glupo mi je i da vam objašnjavam ovo, ali pala sam sa trake za trčanje, povredila sam ligament. Ali ovo vam govorim upravo da ne biste brinuli, prošlo je već dosta vremena i dobro sam, ovo neće pokvariti naš povratak na scenu nikako” saopštila je Jennie. Dakle, nema razloga za brigu ipak!

Pročitajte još  BLACKPINK potvrdile brz povratak na scenu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “BLACKPINK priprema novi album, Jennie se ozbiljno povredila!

  1. Cinjenica da cemo dobiti samo povratak u junu i cao do 2021 godine jer znamo kakav je YG 🤔😐😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.