Vredni momci: BIGBANG predstavili dva spota u jednom danu!

BIGBANG-2015

BIGBANG su se vratili na k-pop scenu na upečatljiv način, izbacivši u jednom danu čak dve pesme koje su se odmah našle na vrhovima top lista!

Prvi je premijeru imao “Zutter” a ovaj spot snimila su dva člana grupe, GD i T.O.P, što je prvi put da oni sarađuju još od davne 2010. godine. Ono što je posebno impresivno jeste da su reči ali i muziku komponovali upravo njih dvojica uz pomoć dokazanog hitmejrka i producenta, Teddyja.

Sa druge strane, baladu “Let’s Not Fall In Love” zajedno izvode svi članovi grupe a u nju su napisali G-Dragon i Teddy. Pesme su se u prodaji pojavile u isto vreme a za samo nekoliko sati već su bile na vrhovima nekoliko lista u Koreji. Ono što je ipak još značajnije jeste da su pesme postigle sjajan uspeh širom sveta dospevši do prvog mesta iTunesa u čak 16 zemalja među kojima su recimo Meksiko, Singapur ili Peru a u Americi su stigli do trećeg mesta! Momci i nakon ovog uspeha nastavljaju vredno da rade a za sledeći mesec najavljuj i svoj novi album!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: K-pop zvezde pišu istoriju, drže prvih šest mesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.