Madison Beer: Čula sam Biebsove nove pesme!

Justin Bieber planira da tokom proleća i leta nastavi svoju “Purpose” turneju koncertima po Severnoj Americi, Južnoj Africi i sa par festivalskih nastupa u Evropi ali očigledno je da on uporedo snima i svoj novi album!

Njegova drugarica Madison Beer kojoj on pomaže da izgradi karijeru kaže da se i sama uverila u to! “Ovih dana je zaista zauzet jer je ponovo na vrhu i ima hit album”, kaže ona. “Teško mogu da ga viđam kao nekad ali videla sam ga nedavno. Bila sam u studiju i slušala sam neke od pesama koje sad stvara”, otkriva ona ali ne ide u detalje.

Naša prognoza govori da će novi album biti spreman za jesen i da je onda za očekivati da Biebs započne novu turneju pa da ga u Evropi vidimo za nešto manje od dve godine, odnosno na jesen 2018. Naravno, bilo bi fantastično videti ga i ranije s obzirom na činjenicu da će pevati na letnjim festivala po Evropi naredne godine ali male su šanse da to neki od festivala u regionu može da priušti, pa čak i Exit kao najveći od njih.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mediji bruje: Justin pravi veliku pauzu u karijeri!

3 thoughts on “Madison Beer: Čula sam Biebsove nove pesme!

  1. Ona i Jus su takođe bili negde zajedno juče, u nekoj šetnji valjda 🙂 Verujem da će album biti odličan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.