Sve se promenilo: Tini uskoro preskače Karol na Instagramu!

Kako se stvari brzo menjaju! Početkom juna meseca pisali smo o tome koliko je Karol Sevilla uspešno na Instagramu, jer je u tom momentu stigla do 10 miliona pratilaca, i uporedili smo je sa Tini Stoessel koja je bila na “tek” 7,7. Samo mesec i po dana kasnije, stvari su se potpuno promenile.

Naime, dok je Karol u tom periodu dobila tek 200.000 pratilaca, Tini je porasla za čak 1,5 milion! To je direktan rezultat njenog napornog rada koji podrazumeva mnogo nove muzike ali i konačno veću saradnju sa izvođačima koji stvaraju pesme na engleskom jeziku. Ovim tempom, do kraja leta Tini će ponovo biti najveća mlada zvezda Južne Amerike na Instagramu!

To je ujedno i jedini razlog zašto poredimo dve devojke, jer kao Disney zvezde i dve najveće mlade zvezde Južne Amerike, najlogičnije je da njih upoređujemo. Sve ovo je logično kad znamo da Karol više ne snima “Soy Lunu” i da još uvek nema pravu svetsku turneju niti stvara muziku na engleskom.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Počinje glavni deo posla: Ekipa "Tini" filma od danas snima na Siciliji!

11 thoughts on “Sve se promenilo: Tini uskoro preskače Karol na Instagramu!

    1. Mormalo da str vi Karolisti sad nemirni, al realno znali smo svi da ce se to dogoditi jer je Tini puno puno bolja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.