Sve se promenilo: Tini uskoro preskače Karol na Instagramu!

Kako se stvari brzo menjaju! Početkom juna meseca pisali smo o tome koliko je Karol Sevilla uspešno na Instagramu, jer je u tom momentu stigla do 10 miliona pratilaca, i uporedili smo je sa Tini Stoessel koja je bila na “tek” 7,7. Samo mesec i po dana kasnije, stvari su se potpuno promenile.

Naime, dok je Karol u tom periodu dobila tek 200.000 pratilaca, Tini je porasla za čak 1,5 milion! To je direktan rezultat njenog napornog rada koji podrazumeva mnogo nove muzike ali i konačno veću saradnju sa izvođačima koji stvaraju pesme na engleskom jeziku. Ovim tempom, do kraja leta Tini će ponovo biti najveća mlada zvezda Južne Amerike na Instagramu!

To je ujedno i jedini razlog zašto poredimo dve devojke, jer kao Disney zvezde i dve najveće mlade zvezde Južne Amerike, najlogičnije je da njih upoređujemo. Sve ovo je logično kad znamo da Karol više ne snima “Soy Lunu” i da još uvek nema pravu svetsku turneju niti stvara muziku na engleskom.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #168 - Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

16 thoughts on “Sve se promenilo: Tini uskoro preskače Karol na Instagramu!

  1. Mormalo da str vi Karolisti sad nemirni, al realno znali smo svi da ce se to dogoditi jer je Tini puno puno bolja.

     1. Slusala prije 3 godina zato se ovde i dalje zovem tako jer necu da mijenjam to ime.Sto se tice broja followera sad Tini prestigne Karol i sta ti imas od toga?Ajde polako ima vremena da shvatis kakve su ovo gluposti i bice te blam sto si pratila ovo uopste.

     2. Nece me biti blam. Velik sam TINISTA i drago mi je da preskace Karol. Mozda ti misli da nemam nista od toga, al to je netacno. Ovo sto Tini prestize Karol jednom za svagda dokazuje da je Tini bolja i popularnija.

  2. Pa karolistima to smeta, jer nazalost njihova Karol nije ni do koljena Tini..😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.