Oči u oči: Belieberka upala u sobu Justina Biebera, policija je odvukla u zatvor!

Stresna noć je iza Justina Biebera! Nakon što je osetio potrebu da se obrati svima koji mu poručuju da nikad neće podržavati njegovu suprugu Hailey jer je smatraju lošom po njega, problem mu je napravila i obožavateljka koja je upala u njegovu hotelsku sobu dok je on bio prisutan, pa su usledile neprijatne scene.

Kako se navodi, žena koja ima 36 godina bila je na žurci u hotelu, a odatle je izbačena u ponedeljak veče, usled nedoličnog ponašanja. Međutim, ona se potom vratila i upala u Justinovu sobu! Jus je tad i bio u sobi i odmah joj je rekao da ode, ali stvari nisu išle glatko pa je morao da interveniše njegov tim i pozove policiju!

Naravno, ona tvrdi da je nekako slučajno ušla u njegovu sobu, a zadatak policije biće da utvrdi da li je to istina ili ne. Kako se još navodi, Justin Bieber nije povređen, a iz policije isto tako navode da on nije ostao u hotelu, odnosno da nije dao izjavu povodom svega.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Konačno: Justinova sudska parnica iz 2014. godine je zatvorena!

2 thoughts on “Oči u oči: Belieberka upala u sobu Justina Biebera, policija je odvukla u zatvor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.